, ,

BEKO CF 316 WN

Beko

 • Енергетска класа:F
 • Нето капацитет:308L
 • Нето капацитет: 110×86×73 cm

17.990 ден

 • ProSmart™ инвертер мотор
 • Енергетска класа:F
 • Нето капацитет:308L
 • Капацитет на замрзнување:14.4kg/24h
 • Потрошувачка на енергија дневно:0.77kWh
 • Потрошувачка на енергија годишно:293kWh
 • Максимална амбиентална температура: 43 ° С
 • Ниво на бучава:40 dBA
 • Димензии:84.5x112x70cm
Бренд

Ширина

110cm