,

BEKO DVN06430X

Beko
Availability:

Нема на залиха


 • Енергетска класа:D
 • Капацитет:14 сета
 • Димензии:85x60x59.8cm

24.490 ден

 • Енергетска класа:D
 • Капацитет:14 сета
 • 6 програми
 • Температура:5
 • Одложен старт
 • LЕD
 • WaterSafe™
 • Безбедносна за деца
 • Потрошувачка на вода по циклус:11.5L
 • Потрошувачка на енергија по циклус:0.83kWh
 • Потрошувачка на енергија по циклус:85 kWh
 • Потрошувачка на енергија годишно:237kWh
 • Ниво на бучава:47dB
 • Димензии:85x60x59.8cm
Бренд

Ширина

60cm