-20%
, ,

BEKO HII 64400 MT

Beko

 • Индукциска плотна
 • 4 индукциски зони
 • Контрола на допир

15.990 ден 19.990 ден

Бренд

Ширина

60cm

Тип на плоча

Индукциска

 • 4 индукциски зони за греење
 • 9 нивоа на температурна моќ
 • Функцијата за заклучување на екранот обезбедува дополнителна безбедност
 • Индикатор за тајмер и топлина
 • Максимална моќност од 7200 W
 • Контрола на допир
 • Дигитален екран
 • Автоматско исклучување