, ,

BEKO HII 64400 MTX

Beko
Availability:

Нема на залиха


 • Индукциска плотна
 • 4 индукциски зони
 • Контрола на допир

20.990 ден

 • Индукциска стаклокерамичка плотна
 • Број на нивоа на готвење:9
 • 4 индукциски зони
 • Тајмер
 • Сензор контроли
 • On/Off индикатор
 • Child Lock -Заштита за деца
 • Заштита од прегревање
 • Автоматско исклучувањe
Бренд

Ширина

60cm

Тип на плоча

Индукциска