, ,

BEKO HS 221530 N

Beko
Availability:

Нема на залиха


 • Енергетска класа:F
 • Нето капацитет:205L
 • Капацитет на замрзнување:9.3kg/24h
 • Ниво на бучава:39 dBA
 • Димензии:91.2×75.5×67.5cm

15.990 ден

Нема на залиха

 • Хоризонтален замрзнувач
 • Брзо замрзнување
 • Енергетска класа:F
 • Нето капацитет:205L
 • Капацитет на замрзнување:9.3kg/24h
 • Автономија без електрична енергија:23h
 • Потрошувачка на енергија дневно:0.6kWh
 • Потрошувачка на енергија годишно:252kWh
 • Максимална надворешна температура на околината:43 ° С
 • Минимална температура на надворешната средина:10 ° С
 • Ниво на бучава:39 dBA
 • Димензии:91.2×75.5×67.5cm
Бренд