-9%
, ,

BEKO HS210530 N

Beko

 • Енергетска класа:F
 • Kапацитет:104L
 • Димензии (ШxВxД): 53.7x86x58.5 cm

10.890 ден 11.990 ден

 • Хоризонтален замрзнувач
 • Систем за ладење:статичен
 • Брзо замрзнување
 • Енергетска класа:F
 • Нето капацитет:104L
 • Капацитет на замрзнување:4.8kg/24h
 • Автономија без електрична енергија:23h
 • Потрошувачка на енергија дневно:0.5kWh
 • Потрошувачка на енергија годишно:213kWh
 • Максимална надворешна температура на околината:43 ° С
 • Минимална температура на надворешната средина:10 ° С
 • Ниво на бучава:39 dBA
 • Димензии:86×53.7×58.5cm
Бренд

Ширина

54cm