, ,

BEKO HSA47530N

Beko
Availability:

Нема на залиха


 • Енергетска класа:F MinFrost®
 • Капацитет: 451L
 • Димензии (ШхВxД):  155.5×86×67.5 cm

29.990 ден

Нема на залиха

 • Led Illumination®
 • MinFrost®
 • Брзо замрзнување
 • Заклучување
 • Енергетска класа:F
 • Нето капацитет:451L
 • Капацитет на замрзнување:20.4kg/24h
 • Автономија без електрична енергија:24h
 • Потрошувачка на енергија дневно:0.9kWh
 • Потрошувачка на енергија годишно:349kWh
 • Максимална надворешна температура на околината:43 ° С
 • Минимална температура на надворешната средина:10 ° С
 • Ниво на бучава:43 dBA
 • Димензии:86×155.5×67.5cm
Бренд

Ширина

155.5

 • Енергетска класа:F MinFrost®
 • Нето капацитет:451L Led Illumination®
 • Капацитет на замрзнување:20.4kg/24h
 • Ниво на бучава:43 dBA
 • Димензии:86×155.5×67.5cm