, ,

BEKO MGB25333BG

Beko
Availability:

Нема на залиха


  • Електронско управување
  • LCD дисплеј
  • Моќност:900W
  • Моќност на грил:1000W
  • Капацитет:25L
  • Child Lock
  • 5 нивоа
  • 9 функции
  • Дигитален тајмер

21.990 ден

Особини

Тип на уред: Built-in
Капацитет на внатрешноста (L): 25 L
Микробранова моќност (W): 900 W
Тип на контроли: На Допир
Вграден дисплеј:
Да
Боја на производот: Црна
Моќност на грилот: 1000 W
Број на нивоа на јачина: 5
Вграден часовник: Да
Clock type: Electronic
Тајмер:
Да
Child lock:
Да

Функции и програми за готвење

Грил:
Да
Број на автоматски програми: 9

Тежина и димензии

Широчина (mm): 595 mm
Длабочина (mm): 392 mm
Висина (mm): 388 mm
Димензии на просторот за инсталација (Ш x Д x В): 568 x 450 x 365 mm
Бренд