-20%
, ,

BEKO RDSA 280 K30 SN

Beko

 • Енергетска класа:F
 • Нето капацитет:250L(204/46)
 • Димензии:160.6x54x57.4cm

17.690 ден 21.990 ден

Бренд

Ширина

60cm

Висина на фрижидер

од 120 до 180 cm

Енергетска ефикасност

A

 • Комбиниран фрижидер
 • MiniFrost
 • Капацитет за јајца:6
 • Led Illumination®
 • Енергетска класа:F
 • Нето капацитет:250L
 • Капацитет на фрижидерот:204L
 • Капацитет на замрзнувачот:46L
 • Капацитет на замрзнување:2.1kg/24h
 • Потрошувачка на енергија дневно:0.6kWh
 • Потрошувачка на енергија годишно:228kWh
 • Автономија:13h
 • Ниво на бучава:38dB
 • Димензии:160.6x54x57.4cm