-7%
, ,

BEKO RFSA210K20W

Beko
Availability:

Нема на залиха


  • Енергетска класа:A+
  • Нето капацитет:168L
  • Потрошувачка на енергија годишно:230kWh
  • Ниво на бучава:42dB
  • Димензии:136x54x60cm

13.990 ден 14.990 ден

Нема на залиха

Бренд

Ширина

55cm

  • Енергетска класа:A+
  • Нето капацитет:168L
  • Потрошувачка на енергија годишно:230kWh
  • Ниво на бучава:42dB
  • Димензии:136x54x60cm