, ,

BEKO RFSA210K30WN

Beko
Availability:

Нема на залиха


 • MinFrost®
 • Енергетска класа:F
 • Нето капацитет:168L Број на фиоки:6
 • Ниво на бучава:37dB
 • Димензии:135.7x54x56cm

17.990 ден

Бренд

Ширина

55cm

 • Вертикален замрзнувач
 • MinFrost®
 • Реверзибилна врата
 • Енергетска класа:F
 • Нето капацитет:168L
 • Број на фиоки:6
 • Дневен капацитет на замрзнување:7.7/24kg
 • Потрошувачка на енергија годишно:238kWh
 • Потрошувачка на енергија дневно:0,8kWh
 • Автономија:14H
 • Ниво на бучава:37dB
 • Димензии:135.7x54x56c