-18%
, ,

BEKO VRR 60314 VW

Beko

 • Капацитет за собирање прав:0.5L
 • Капацитет на садот за вода: 300ml
 • Батерија:2600 mAh
 • Време на полнење: 5-6часа
 • Вшмукувачка моќ: 2000Pa

13.990 ден 16.990 ден

 • Робот правосмукалка
 • Капацитет за собирање прав:0.5L
 • Капацитет на садот за вода: 300ml
 • 2 ВО 1 Систем за чистење со смукање и бришење
 • Батерија:2600 mAh
 • Автоматско полнење и продолжување
 • Време на полнење: 5-6часа
 • Вшмукувачка моќ: 2000Pa
  Прилагодување на вшмукувачката моќ: Mobile app

  Ниво на бучава:65dB

 • Безжична конекција
 • Далечинска контрола
 • Сензор за препреки
Бренд

Боја

Бела

тип на правосмукалка