-14%
, ,

BEKO WTV 7712 XW

Beko

 • Енергетска класа:D
 • Капацитет:7kg
 • Вртежи:1400 врт./min
 • Pro Smart™ инвертер мотор

19.790 ден 22.990 ден

 • Дигитален дисплеј
 • ProSmart™ инвертер мотор
 • Полнење:фронтално
 • Енергетска класа:D
 • Капацитет:7kg
 • Вртежи:1400 врт./min
 • Програми:15
 • Hygiene+
 • Програма за волнени ткаенини
 • Бучава: 72dBA
 • Потрошувачка на вода годишно:9679L
 • Потрошувачка на енергија годишно:173kWh
 • Димензии:84x60x55cm
Бренд

Брзина на центрифуга

1400

Капацитет(kg)

7kg

Инвертер мотор

Да

Енергетска ефикасност

D