-15%
, ,

BEKO WUE 7611D XAW

Beko

 • Енергетска класа: A+++
 • Капацитет: 7kg
 • Вртежи:1200 врт./min
 • Димензии: 84x60x49cm

16.990 ден 19.990 ден

 • ProSmart™ Inverter мотор
 • Полнење:фронтално
 • OptiSense®
 • Aquawave®
 • Автоматско прилагодување количина на вода
 • Заштита од прелевање
 • Дигитален LED дисплеј
 • Енергетска класа:А+++
 • Капацитет:7kg
 • Вртежи:1200 врт./min
 • Програми:15
 • Годишна потрошувачка на енергија: 173kWh
 • Годишна потрошувачка на вода:10339L
 • Ниво на бучава:57/74dB
 • Димензии:84x60x49cm
Бренд

Брзина на центрифуга

1200

Капацитет(kg)

7kg

Инвертер мотор

Да

Енергетска ефикасност

A+++

 • AquaFusion
 • Aquawave
 • LED приказ
 • Индикатор за затворање на врата
 • Енергетска класа:А+++
 • Капацитет:6kg
 • Вртежи:1000 врт./min
 • Програми:15
 • Заштита од прелевање на вода
 • Одложен почеток:3h,6h,9h
 • Ниво на бучава:63/75dB
 • Димензии:84x60x44cm