,

BLIST KONZUL LM

Blist
Availability:

Нема на залиха


 • Моќност: 7-9KW
 • Димензии: 490x460x930mm

16.990 ден

Нема на залиха

 • Челична врата и плотна од високо квалитетен челик
 • Моќност: 7-9KW
 • Нето тежина: 64kg
 • Димензии: 490x460x930mm
 • Kвадратура на загревање:до 35-45m2
 • Бакелитна рачка
 • Простор за складирање на дрва во долниот дел од печката
 • Стакло на ложиште
 • Гусана горна плоча
 • Големо ложиште
 • Двоен лим на страниците со воздушна комора за заштита на деца и предмети од горење на допир
 • Димензија на издувна цевка: 120mm
 • Примарна регулација на влезни гасови за подобро СОГОРУВАЊЕ
 • Терцијална регулација на издувни гасови
Категории: ,
Бренд

Моќност

7-9 kW

Тип на камин

Камин на дрва