-7%
, ,

CANDY CCE3T618FW

Candy

 • Total NoFrost
 • Енергетска класа:F
 • Димензија:185x 60 x 65.8cm
 • Нето капацитет:342L
 • Автономија:10h
 • LED дисплеј
 • Ниво на бучава:39dB
 • Апликација:IOT

24.990 ден 26.990 ден

 • Total NoFrost
 • Енергетска класа:F
 • Нето капацитет:342L
 • Капацитет на фрижидерот:223L
 • Капацитет на замрзнувачот:119L
 • LED дисплеј
 • Интегрирана рачка
 • Реверзибилни врати
 • Апликација:IOT
 • Автономија:10h
 • Ниво на бучава:39dB
 • Димензија:185x 60 x 65.8cm
Бренд

Ширина

55cm

Висина на фрижидер

од 120 до 180 cm