-7%
, ,

CANDY CWC 150 EM/N

Candy

 • Капацитет на шишиња:41
 • Димензии: :84x49x55cm
 • Енергетска класа: G
 • Ниво на бучава: 39dB

16.690 ден 17.990 ден

 • Фрижидер за вино
 • Енергетска класа:G
 • Полици:6+1
 • Капацитет на шишиња:41
 • Тип на механичка контрола
 • Тип на LED светло
 • Потрошувачка на енергија годишно:158kWh
 • Ниво на бучава:39dB
 • Димензии:84x49x55cm
Бренд

Ширина

50cm

Висина на фрижидер

до 85cm

Енергетска ефикасност

G

 • Комбиниран фрижидер
 • MiniFrost
 • Капацитет за јајца:6
 • Led Illumination®
 • Енергетска класа:F
 • Нето капацитет:250L
 • Капацитет на фрижидерот:204L
 • Капацитет на замрзнувачот:46L
 • Капацитет на замрзнување:2.1kg/24h
 • Потрошувачка на енергија дневно:0.6kWh
 • Потрошувачка на енергија годишно:228kWh
 • Автономија:13h
 • Ниво на бучава:38dB
 • Димензии:160.6x54x57.4cm