, ,

CANDY EYE H8A1L-S

Candy
Availability:

Нема на залиха


 • Heat pump
 • Енергетска класа:А+
 • Капацитет:8кg
 • 8 програми
 • LED дисплеј
 • Мотор:AC
 • Ниво на бучење:67 dB(A)
 • Годишна потрочувачка на електрична енергија:273 kWh
 • NFC
 • Димензии:85x60x60cm

23.990 ден

Нема на залиха

 • Heat pump
 • Енергетска класа:А+
 • Капацитет:8кg
 • 8 програми
 • LED дисплеј
 • Мотор:AC
 • Ниво на бучење:67 dB(A)
 • Годишна потрочувачка на електрична енергија:273 kWh
 • NFC
 • Димензии:85x60x60cm
Бренд

Капацитет(kg)

8kg

Енергетска ефикасност

A+