, ,

ELECTROLUX EHM-3300

Elektrolux
Availability:

Нема на залиха


  • Моќност на моторот (max): 450 W
  •  Број на брзини за лесно ракување: 5

2.290 ден

Нема на залиха

Моќност

450W

Бренд

  • Моќност на моторот (max): 450 W
  •  Број на брзини за лесно ракување: 5
  • УДОБНА ЕРГОНОМСКА РАЧКА
  • НЕ’РЃОСУВАЧКИ ЧЕЛИЧНИ МАТАЛКИ И КУКИ
  • БЕЗБЕДНО ЗА МИЕЊЕ ВО МАШИНА ЗА САДОВИ
  • КОПЧЕ ЗА ИСФРЛАЊЕ НА ДОДАТОЦИТЕ