,

FUEGO BPT-2000B 4502L

Fuego
Availability:

Нема на залиха


 • Зидна Греалка
 • Моќност 2000 W
 • Регулација 1000/2000 W
 • PTC (керамички) греач
 • 3 функции (вентилатор,греење,топол воздух)
 • Далечински управувач
 • Вклучен сет за монтажа на ѕид
 • Тајмер
 • Заштита од прегревање

2.490 ден

Нема на залиха

Бренд

Моќност

2000 w

 • Зидна Греалка
 • Моќност 2000 W
 • Регулација 1000/2000 W
 • PTC (керамички) греач
 • 3 функции (вентилатор,греење,топол воздух)
 • Далечински управувач
 • Вклучен сет за монтажа на ѕид
 • Тајмер
 • Заштита од прегревање