,

FUEGO BY-510

Fuego
Availability:

Нема на залиха


790 ден

Нема на залиха

Бренд

Боја

Бела

  • 220-240V ~ 50 / 60Hz, 1600-1800W
  • Поставки за 2 брзини и 3 топлина
  • Функција за ладно
  • Глава за закачување
  • Со инјектиран концентратор
  • Со отстранлив филтер