,

FUEGO BY-516

Fuego
Availability:

Нема на залиха


•220-240V ~ 50 / 60Hz, 1400W
•2 Поставки за брзина и топлина
•Глава за закачување
•Со преклопна рачка
•Со инјектиран концентратор
•Со отстранлив филтер

590 ден

Нема на залиха

Бренд

Боја

Црна

•220-240V ~ 50 / 60Hz, 1400W
•2 Поставки за брзина и топлина
•Глава за закачување
•Со преклопна рачка
•Со инјектиран концентратор
•Со отстранлив филтер