,

FUEGO BY-707A

Fuego

  • Виткање на коса Тонг 110-240V ~ 60 /
  • 50Hz, 30W Прекинувач за вклучување /
  • исклучување PTC грејач
  • Со керамички држач за обложување
  • Поставување на температурата: 160-180

540 ден

  • Виткање на коса Тонг 110-240V ~ 60 /
  • 50Hz, 30W Прекинувач за вклучување /
  • исклучување PTC грејач
  • Со керамички држач за обложување
  • Поставување на температурата: 160-180
Бренд

Боја

Бела