-4%
,

FUEGO FGFS 1262 W

Fuego
Availability:

Нема на залиха


 • Енергетска класа:A++
 • Капацитет:12 сета
 • 6 програми
 • Индикатор
 • Одложен старт 3/6/9/12 hours
 • Потрошувачка на вода по циклус:11L
 • Потрошувачка на енергија годишно:92.2kWh
 • Ниво на бучава:55dB
 • Димензии:85x60x61cm

12.490 ден 12.990 ден

Нема на залиха

Бренд

Ширина

60cm

 • Енергетска класа:A++
 • Капацитет:12 сета
 • 6 програми
 • Индикатор
 • Одложен старт 3/6/9/12 hours
 • Потрошувачка на вода по циклус:11L
 • Потрошувачка на енергија годишно:92.2kWh
 • Ниво на бучава:55dB
 • Димензии:85x60x61cm