,

FUEGO OUSF45-3-13

Fuego
Availability:

Нема на залиха


  • 55W
  • Вертикална позиција
  • 3 брзини
  • Автоматска осцилација

2.990 ден

  • Вентилатор
  • 55W
  • Вертикална позиција
  • 3 брзини
  • Автоматска осцилација
Моќност

55W

Бренд