-12%
,

FUEGO RG-5100

Fuego

 • Моќност:2100W
 • Брзини:2
 • Температури:2

1.230 ден 1.390 ден

 • Професионален АЦ мотор
 • Моќност:2100W
 • Брзини:2
 • Температури:2
 • Концентратор
 • Дифузер
 • Копче за ладен воздух
 • Додаток за закачување
Бренд