-23%
, ,

FUEGO TG820 BS6

Fuego

  • Капацитет:20L
  • Индикатор
  • Грил функција:1000W
  • Моќност:800 W
  • LED дисплеј

8.490 ден 10.990 ден

Бренд

  • Капацитет:20L
  • Индикатор
  • Грил функција:1000W
  • Моќност:800 W
  • LED дисплеј