-14%
, ,

GORENJE VC1825SFBKR

Gorenje

 • S FORCE
 • Максимална моќност на моторот: 1.800 W
 • Димензии (ШxВxД): 39 × 29,5 × 25 cm
 • Димензии на амбалажата (ШxВxД): 56,5 × 32 × 29,5 cm

4.790 ден 5.590 ден

 • S FORCE
 • Максимална моќност на моторот: 1.800 W
 • Моќ на всисување: 280 W
 • Со вреќичка
 • Универзална четка
 • Проток на воздух: 30 L/s
 • Должина на телескопската цевка: 86 cm
 • Материјал на цевката: Метал
 • Управувачка локација: Контрола на апаратот
 • Прилагодување на моќноста на моторот со копче за вклучување
 • Индикатор за полна вреќичка
 • Број на вклучени микрофибер врекички: 1
 • Намотување на кабелот
 • Исправено или хоризонтално
 • Додаток за оставање на цевката
 • Број на тркала: 3
 • Гумирани тркалца
 • Четка
 • Додаток
 • За суво чистење
 • Тип на цевка: Телескопска
 • Должина на приклучен кабел: 6,0 m
 • Бучност: 80 dB(A)re1pW
 • Максимална моќност на моторот: 1.800 W
 • Димензии (ШxВxД): 39 × 29,5 × 25 cm
 • Димензии на амбалажата (ШxВxД): 56,5 × 32 × 29,5 cm
 • Нето тежина на апаратот: 6,4 kg
 • Бруто тежина на апаратот: 7,9 kg
 • Приклучна моќ: 1.600 W
Бренд

Моќност

1800W

Боја

Црна

тип на правосмукалка