,

GORENJE AF1409DW

Gorenje
Availability:

Нема на залиха


 • Прегледен ЛЕД дисплеј
 • Автоматско исклучување за дополнителна сигурност
 • Куќиште: Пластика + метал
 • Димензии (ШxВxД): 28 × 34 × 30,6 cm
 • Димензии на амбалажата (ШxВxД): 38,5 × 32,5 × 33,2 cm
 • Нето тежина на апаратот: 4,5 kg
 • Бруто тежина на апаратот: 5,6 kg
 • Приклучна моќ: 1.400 W

6.350 ден

 • Прегледен ЛЕД дисплеј
 • Автоматско исклучување за дополнителна сигурност
 • Куќиште: Пластика + метал
 • Димензии (ШxВxД): 28 × 34 × 30,6 cm
 • Димензии на амбалажата (ШxВxД): 38,5 × 32,5 × 33,2 cm
 • Нето тежина на апаратот: 4,5 kg
 • Бруто тежина на апаратот: 5,6 kg
 • Приклучна моќ: 1.400 W
Бренд