-13%
, ,

GORENJE BM235ORAW

Gorenje

 • Боја: Бела боја
 • Рерна од не’рѓосувачки челик
 • Врата: Стакло
 • Максимална моќност на микробрановата: 900 W

17.490 ден 19.990 ден

Бренд

 • Боја: Бела боја
 • Рерна од не’рѓосувачки челик
 • Врата: Стакло
 • Материјал на челната плоча: Стакло
 • Начин на отварање на вратата: Рачка
 • Отвoрање на врата: Лево
 • Волумен: 23 l
 • Нивоа на моќност на микробрановата печка: 5
 • Максимална моќност на микробрановата: 900 W
 • Јачина на инфра грејачот (грил): 1.200 W
 • Технологија на продуцирање на микробранови: Стандардна технологија
 • (HVT)
 • Начин на распределба на микробрановите: Ротирачка чинија
 • Електронско управување
 • Начин на управување: Команди на допир
 • Дисплеј за прикажување на времето
 • Логичен избор
 • Можност за исклучување на екранот
 • Часовен опсег (min): 60 min
 • Начини на загревање:
 • Скара
 • Микробранова печка
 • Број на комбинирани опции на загревање: 2
 • Број на програми со грил: 2
 • Комбинирано греење: Микробранови + грил
 • Функција одмрзнување според тежината
 • Автоматско мени
 • Број на меморирани програми: 8
 • Заклучување за заштита од деца
 • Сигурносен прекинувач
 • Ротирачка стаклена чинија
 • Димензија на ротирачката чинија: 27 cm
 • Ротирачка решетка за скара
 • Начин на загревање: Кварцно
 • Димензии (ШxВxД): 59,2 × 39 × 37,6 cm
 • Димензии на амбалажата (ШxВxД): 65,7 × 46,2 × 44,2 cm
 • Димензии на вградниот простор (ШхВхД) (мин-макс): 56-56,6 × 36,5-37 × 55 cm
 • Нето тежина на апаратот: 18 kg
 • Бруто тежина на апаратот: 19,2 kg
 • Потрошувачка на електрична енергија во режим на мирување: 1 W
 • Приклучна моќ: 1.400 W