-10%
, ,

Gorenje BO74SYB

Gorenje

 • Енергетска класа: A+
 • Боја: Црна
 • Димензии (ШxВxД): 59,7 × 59,5 × 54,7 cm

17.990 ден 19.990 ден

 • Gorenje Simplicity Collection 2.1
 • Енергетска класа: A+
 • Боја: Црна
 • Боја на рачката: Црна
 • Материјал на управувачката плоча: Стакло
 • Употреблив волумен на рерната: 71 l
 • Мултифункционална рерна (BigSpace) – 71 l Најголема употреблива површина за печење (SiperSize)
 • Максимална површина на тавата за печење: 1.316 cm²
 • Внатрешна стаклена површина на вратата која лесно се отстранува
 • HomeMade Plus облик на рерната: HomeMade Plus облик на рерната
 • Совршен грил (PerfectGrill)
 • Механичко управување
 • Облик на копчињата: Push pull копчиња
 • Механички часовник за исклучување
 • Начини на загревање:
Долен и горен грејач
Инфра грејач
Вентилатор
Инфра грејач со вентилатор
Долен грејач со вентилатор
Долен грејач, кружен грејач и вентилатор
Мал инфра грејач
Oдмрзнување (Defrost)
Брзо загревање (FastPreheat)
Чистење со AquaClean функција
 • Глатко затвoрање на вратата (GentleClose)
 • Осветлување
 • Истовремено печење на повеќе нивоа
 • 1 длабока емајлирана тава за печење
 • 1 плитка емајлирана тава за печење
 • Решетка на рерната
 • 1x жичани водилки
 • Термоелектричен осигурувач со автоматско исклучување
 • Динамичко ладење на рерната (DC DynamicCooking)
 • Двојно застаклена врата на рерната со еден дефлектор (CompactDoor)
 • Чистење со AquaClean функција
 • Силвермат-емајл (SilverMatte)
 • Слој без отпечатоци (TouchFree инокс)
 • Потрошувачка на електрична енергија: 0,69 kWh (вентилаторска), 0,94 kWh (конвенционална)
 • Моќност на инфра грејачот: 2.700 W
 • Димензии (ШxВxД): 59,7 × 59,5 × 54,7 cm
 • Димензии на амбалажата (ШxВxД): 63,5 × 66 × 68 cm
 • Димензии на вградниот простор (ШхВхД) (мин-макс): 56-56,8 × 58,3-60 × 55 cm
 • Нето тежина на апаратот: 29,6 kg
 • Бруто тежина на апаратот: 31,6 kg
 • Приклучна моќ: 3.300 W
Бренд