-8%
, ,

GORENJE BO7530CLI

Gorenje

 • Classico
 • Енергетска класа: А
 • Боја: Слонова коска
 • Боја на рачката: златна

17.490 ден 18.990 ден

 • Classico
 • Енергетска класа: А
 • Боја: Слонова коска
 • Боја на рачката: Боја на рачката златна
 • Материјал на управувачката плоча: Лакиран метал
 • Мултифункционална рерна (BigSpace) – 71 l Најголема употреблива површина за печење (SiperSize)
 • Употреблив волумен на рерната: 71 l
 • Максимална површина на тавата за печење: 1.316 cm²
 • Внатрешна стаклена површина на вратата која лесно се отстранува
 • HomeMade Plus облик на рерната: HomeMade Plus облик на рерната
 • Совршен грил (PerfectGrill)
 • Механичко управување
 • Облик на копчињата: Ергономски копчиња
 • Електронски програмски тајмер со аналоген дисплеј

Начини на загревање:

 • Долен и горен грејач
  Горен и долен грејач со вентилатор
  Инфра грејач
  Инфра грејач со вентилатор
  Долен грејач со вентилатор
  Мал инфра грејач
  Oдмрзнување (Defrost)
  Чистење со AquaClean функција
  Одржување на топлина на веќе приготвено јадење (StayWarm)
 • Класична шарка на вратата
 • Осветлување на рерната: Осветлување
 • 1 длабока емајлирана тава за печење
 • 1 плитка емајлирана тава за печење
 • Решетка на рерната
 • 1x жичани водилки
 • Термоелектричен осигурувач со автоматско исклучување
 • Динамичко ладење на рерната (DC DynamicCooking)
 • Двојно застаклена врата на рерната со еден дефлектор (CompactDoor)
 • Чистење со AquaClean функција
 • Силвермат-емајл (SilverMatte)
 • Потрошувачка на електрична енергија: 0,81 kWh (Вентилаторска), 0,94 kWh (конвенционална)
 • Моќност на инфра грејачот: 2.700 W
 • Приклучна моќ-струја: 2,7 kW
 • Димензии (ШxВxД): 59,7 × 59,5 × 54,7 cm
 • Димензии на амбалажата (ШxВxД): 63,5 × 66 × 68 cm
 • Димензии на вградниот простор (ШхВхД) (мин-макс): 56-56,8 × 58,3-60× 55 cm
 • Нето тежина на апаратот: 29,9 kg
 • Бруто тежина на апаратот: 31,9 kg
 • Потрошувачка на електрична енергија во режим на мирување: 1 W
 • Приклучна моќ: 2.700 W
Бренд