, ,

GORENJE D20M

Gorenje

Минимална температура на работење: 5 °C
Максимална температура на работење: 35 °C
Прилагодување на максималната сакана влага во просторијата: 35 %
Прилагодување на максималната сакана влага во просторијата: 85 %
Минимална употребна површина: 37 m2
Максимална употребна површина: 52 m2
Нето тежина на апаратот: 14,4 kg
Бруто тежина на апаратот: 15,6 kg

14.990 ден

Бренд

Начин на работа: Класично
Одвлажнување: 20 l/day
Турбо функција
Функција сушење
Индикатор за полн сад на кондензаторот
Автоматско исклучување
Одвлажнување
Тајмер
Автоматско одмрзнување
Автоматско работење
Автоматско повторно вклучување
Предупредување при испуштање на фреон од системот
Минимална температура на работење: 5 °C
Максимална температура на работење: 35 °C
Прилагодување на максималната сакана влага во просторијата: 35 %
Прилагодување на максималната сакана влага во просторијата: 85 %
Минимална употребна површина: 37 m2
Максимална употребна површина: 52 m2
Номинален напон: 2,1 A
Димензии (ШxВxД): 35 × 51 × 24,5 cm
Димензии на амбалажата (ШxВxД): 38 × 53,2 × 29,8 cm
Нето тежина на апаратот: 14,4 kg
Бруто тежина на апаратот: 15,6 kg
Приклучна моќ: 440 W
Осигурувач: 10 A