-17%
, ,

GORENJE DNE7B

Gorenje

 • Енергетска класа: B
 • Капацитет на сушење: 1-7 kg
 • 16 програми

19.990 ден 23.990 ден

 • Енергетска класа: B
  А Класа на ефикасност на кондензација: Класа на ефикасност на
  кондензација
  Боја: Бела боја
  Капацитет на сушење: 7 кг
  Врата: 35 cm
  Агол на отвoрање на вратата: 180 °
  Реверзибилно движење на барабанот
  Можност за директен одвод на кондензатот (AutoDrain)
  Персонализирани подесувања на сите програми
  Одложен крај на перењето DelayEnd
  Тип на дисплеј: ЛЕД дисплеј
  Копчиња: Старт/Пауза
  16 програми
  Одбирање на временското траење на сушењето (30, 60, 90 min): Во
  чекори
  Поставување на новото на сушење
  Ниска температура на сушење
  Систем против туткање
  Начин на сушење
  Одложен почеток
  Звучен сигнал
  Едноставна употреба
  Едноставно чистење на филтерот
  Сигнал за полн сад за кондензатот
  Прикажување на преостанато време на сушење
  Сензор на влажност
  Заклучување – заштита за деца (CDP)
  Поцинкуван барабан
  Бучност: 65 dB(A)re1pW
  Потрошувачка на електрична енергија kWh/год.: 503 kWh
  Димензии (ШxВxД): 60 × 85 × 62,5 cm
  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 64 × 87 × 69 cm
  Нето тежина на апаратот: 39,4 kg
  Бруто тежина на апаратот: 41,3 kg
  Потрошувачка на електрична енергија во режим на мирување: 0,5 W
Бренд

Капацитет(kg)

7kg

Енергетска ефикасност

B