, ,

GORENJE DP7B

Gorenje
Availability:

Нема на залиха


  • Енергетска класа: B
  • Капацитет на сушење: 7 кг
  • 16 програми

23.990 ден

Енергетска класа: B
А Класа на ефикасност на кондензација: Класа на ефикасност на
кондензација
Боја: Бела боја
Капацитет на сушење: 7 кг
Врата: 350 cm
Агол на отвoрање на вратата: 180 °
Реверзибилно движење на барабанот
Можност за директен одвод на кондензатот (AutoDrain)
Персонализирани подесувања на сите програми
Копчиња: Старт/Пауза
16 програми
програми: Програма за постелнина, волна, Кошули, Програма за
спортска облека, Освежување (AirRefresh), микс, микс за пеглање,
Програма за нега на облека за деца (Baby)
Одбирање на временското траење на сушењето (30, 60, 90 min): Во
чекори
Поставување на новото на сушење
Ниска температура на сушење
Систем против туткање
Одложен старт
Начин на сушење
Звучен сигнал
Едноставна употреба
Едноставно чистење на филтерот
Сигнал за полн сад за кондензатот
Прикажување на преостанато време на сушење
Сензор на влажност
Заклучување – заштита за деца (CDP)
Поцинкуван барабан
Бучност: 65 dB(A)re1pW
Потрошувачка на енергија kWh/год.: 5.035 kWh
Димензии (ШxВxД): 60 × 85 × 62..50 cm
Димензии на амбалажата (ШxВxД): 64 × 91 × 69 cm
Нето тежина на апаратот: 40 kg
Бруто тежина на апаратот: 425 kg
Потрошувачка на електрична енергија во режим на мирување: 5 W
Приклучна моќ: 2.500 W
Осигурувач: 16 A

Бренд

Капацитет(kg)

7kg

Енергетска ефикасност

B