, ,

GORENJE GI52010X

Gorenje

Енергетска класа: A++
9 стандардни сетови
Број на корпи: 2
Целосен AquaStop
Димензии (ШxВxД): 44,8 × 81,5 × 55 cmcm

17.590 ден

Бренд

Инвертер мотор

Не

Ширина

45cm

Енергетска класа: A++
Максимална температура на влезната вода: 60 °C
Тип на мотор: Асинхрон еднофазен мотор
Индикатор на одбраната програма
On/Off индикатор
Температура на миење: 60, 45, 35 °C
5 програми: Брзa програмa; Интензивно миење; Економична програма;
Накиснување; Daily wash
Референтна програма: 3
9 стандардни сетови
Функција за половично полнење
Функција за таблета 3 во 1
Индикатор на одбраната програма
Звучен сигнал за крај на миењето
Можност за монтажа на декоративна врата: Можност како додаток
Број на корпи: 2
Систем на горната корпа: Рачно нагодување
Преклопувачки носачи за чинии во долната корпа
Нивоа на прскање: 4
Распрснувачи: 2
Самочистечки филтер
Заштита од прелевање: Целосен AquaStop
Сервисна дијагностика
Внатрешност од не’рѓосувачки челик
Потрошувачка на вода: 9 l
Потрошувачка на енергија за нормалнa програмa: 69 kWh
Проценета годишна потрошувачка на вода за четиричлено
домаќинство: 2.520 l
Бучност: 49 dB(A)re1pW
Регулирање на висината: 50 mm
Приклучна моќ(V): 230 V
Димензии (ШxВxД): 44..80 × 81..50 × 55 cm
Димензии на амбалажата (ШxВxД): 49..50 × 89 × 64..50 cm
Мерки за вградување: 45 × 82 × 56 cm
Нето тежина на апаратот: 305 kg
Бруто тежина на апаратот: 355 kg
Потрошувачка на електрична енергија во режим на мирување: 49 W
Приклучна моќ: 1.760 W
Осигурувач: 10 A