,

GORENJE HBX804VS

Vivax

  • Моќност:800 W
  • Капацитет на садот за мешање и месење: 0.8 L
  • Капацитет на садот за сечкање: 0.5 L

3.150 ден

  • Моќност:800 W
  • Сечило од не’рѓосувачки челик
  • Рачка што се одвојува
  • 2 брзини
  • Капацитет на садот за мешање и месење:0.8 l
  • Капацитет на садот за сечкање:0.5 l
Бренд

Моќност

800 W