-10%
,

Gorenje HC19PR

Gorenje

Moжност за закачување
Кабел кој се ротира 360°
Дијаметар: 19 mm
Ладен врв
Куќиште: Пластично
Приклучна моќ: 42 W
Приклучна моќ(V): 110-240 V
Должина на приклучен кабел: 180.0.0 m

1.251 ден 1.390 ден

Бренд

Боја

Црвена

Moжност за закачување
Кабел кој се ротира 360°
Дијаметар: 19 mm
Ладен врв
Едноставно електронско управување
Заштита од прегревање за дополнителна безбедност
Куќиште: Пластично
Приклучна моќ: 42 W
Приклучна моќ(V): 110-240 V
Должина на приклучен кабел: 180.0.0 m
Димензии (ШxВxД): 32..50 × 7..50 × 5 cm
Димензии на амбалажата (ШxВxД): 33..50 × 3..90 × 3..60 cm