,

Sencor SHI 110 BK

Sencor

  • Боја: Црна
  • 2 електронски температури
  • Температура од 140 до 200°C
  • Брзо загревање

890 ден

Бренд

Боја

Црна

  • Боја: Црна
  • Лизгачки прекинувач со контролно светло
  • 2 температури
  • Брзо загревање
  • Температурата од 140- 200°C
  • 2 години гаранција