-13%
,

GORENJE ICR2000SP

Gorenje

 • Црна
 • 1 индукциска зона за готвење Центар: Круг 20 cm, 2 kW
 • Димензии (ШxВxД): 28 × 4,2 × 36 cm
 • Приклучна моќ: 2.000 W

3.490 ден 3.990 ден

 • Црна
  Контрола на допир (TouchControl)
  Тајмер
  1 индукциска зона за готвење Центар: Круг 20 cm, 2 kW
  Димензии (ШxВxД): 28 × 4,2 × 36 cm
  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 40,2 × 6,5 × 30,5 cm
  Нето тежина на апаратот: 2,8 kg
  Бруто тежина на апаратот: 3 kg
  Приклучна моќ: 2.000 W
Бренд

Тип на плоча

Индукциска