,

GORENJE KR1800SM

Gorenje

 • Приклучна моќ: 1.800W
 • Нето тежина на апаратот: 2,4 kg
 • Бруто тежина на апаратот: 3 kg

3.490 ден

Бренд

Тостер / Скара

Тостер

 • Алуминиум
 • Слој на плочата кој не се лепи за оптимални резултати
 • Ребраста плоча за печење
 • Еднострани плочи што се вадат
 • Конвенционален грејач
 • Прилагодување на висината
 • Складирање во вертикална позиција
 • Температурни нивоа: 4
 • Број на нивоа на печење: 4
 • Отворено – затворено
 • Индикатор за температура
 • Регулирање на температурата
 • Портокалова
 • Рачка за носење
 • Флексибилна шарка
 • Куќиште: Пластика + метал
 • Ширина на зоната за печење: 29 cm
 • Длабочина на зоната за печење: 22 cm
 • Должина на приклучен кабел: 0,9 m
 • Димензии (ШxВxД): 35 × 13,5 × 30,5 cm
 • Нето тежина на апаратот: 2,4 kg
 • Бруто тежина на апаратот: 3 kg
 • Приклучна моќ: 1.800 W