-5%
, ,

GORENJE NRKI4182P1

Gorenje

 • Енергетска класа: A++
 • Нето капацитет: 240l (183l/57l)
 • NoFrost DualAdvance
 • Димензии (ШxВxД): 54 × 177.2 × 54.5 cm

26.490 ден 27.990 ден

 • Основни информации
Тип на апарат
 • Начин на поставување
 • Вграден интегриран
 • Primary линија
 • Енергетска класа A++
 • Позиција на дел за замрзнување долу
 • Боја на апаратот бела
 • Боја на врата бела
 • Врата лакиран
 • Отвoрање на врата лево/десно отворање на врата
 • Шарка на вратата со лизгач
 • Број на врати 2
 • Основа 4 фиксни ногарки
 • Број на ѕвездички 4
 • Климатска класа
 • Суптропска
 • Нормална

Ефикасност

 • Вкупен нето капацитет 240 l
 • Вкупен бруто капацитет 257 l
 • Волумен на разладниот дел: нето183 l
 • Волумен на разладниот дел: бруто183 l
 • Волумен на замрзнувачкиот дел: нето57 l
 • Волумен на замрзнувачкиот дел: бруто74 l
 • Капацитет на замрзнување (24h)3 kg
 • Издржливост при прекин на електрична енергија12 h
 • Проценета годишна потрошувачка на вода за четиричлено домаќинство 211 kWh

Управување

 • Wi-Fi управување Не
 • Дисплеј ЛЕД дисплеј
 • Начин на управување електронско управување
 • Индикатор за отворена врата
 • Аларм за отворена врата
 • Звучен и светлосен сигнал при превисока температура во разладниот дел бел сигнал
 • Премногу висока температура во делот за замрзнување
 • Без аларм, сигнал или говорна порака
 • Регулација на температура не
 • Одмрзнување автоматски
 • Одмрзнување на змрзнувачот автоматски

Карактеристики

 • NoFrost
 •   NoFrost DualAdvance

Технички податоци

 • Бучност 39 dB(A)
 • Број на компресори 1 компресор
 • Разладувачка течност R600A
 • Тип на монтажа дозволено
 • Број на независни системи за ладење 1
 • Ширина 540 mm
 • Висина 1772 mm
 • Длабочина 540 mm
 • Ширина на просторот за монтажа макс. 570 mm
 • Ширина на просторот за монтажа мин.560 mm
 • Висина на просторот за монтажа макс.1780 mm
 • Висина на просторот за монтажа мин.1775 mm
 • Длабочина на просторот за монтажа мин.560 mm
 • Бруто тежина на апаратот 56.9 kg
 • Нето тежина на апаратот 53 kg
 • Ширина на спакуван производ 585 mm
 • Висина на спакуван производ 1875 mm
 • Длабочина на спакуван производ 564 mm
 • Приклучна моќ 220-240 V
 • Фреквенција 50 Hz
 • Приклучна моќ 130 W
Бренд

Ширина

54cm

Висина на фрижидер

од 120 до 180 cm