, ,

GORENJE NRKI418FA0

Gorenje
Availability:

Нема на залиха


 • Енергетска класа: A++
 • Нето капацитет: 248l (180l/68l)
 • NoFrost DualAdvance
 • Димензии (ШxВxД):54 × 177,2 × 54,5 cm

30.990 ден

 • Енергетска класа: A+
 • Врата: Метална врата
 • Боја: Бела боја
 • Боја на апаратот: Бела
 • Отвoрање на врата: Лево/десно отворање на врата
 • Шарка на вратата: Со лизгач
 • Климатска класа: SN, N, ST, T
 • Број на ѕвездички: ****
 • 1 компресор
 • Вкупен бруто/нето капацитет: 269 / 248 l
 • Волумен на разладниот дел: бруто/нето: 183 / 180 l
 • Волумен на замрзнувачкиот дел: бруто/нето: 86 / 68 l
 • Капацитет на замрзнување: 8 kg/24h
 • Издржливост при прекин на електрична енергија: 12 h
 • Тип на дисплеј: ЛЕД дисплеј
 • Аларм за отворена врата
 • Индикатор за температура: Дигитален индикатор за регулирање на температурата на ладилникот
 • Звучен и светлосен сигнал при превисока температура во разладниот дел: бел сигнал
 • NoFrost DualAdvance
 • CrispZone фиока за зеленчук
 • Интелигентен систем на помнење (AdaptTech ладење)
 • Ладење со помош на вентилатор
 • Фукнција за брзо замрзнување (FastFreeze)
 • Брзо ладење
 • ЛЕД осветлување на кровот
 • 4 стаклени полици
 • Полици прилагодливи по висина
 • Држач за шишиња
 • Полица за шишиња на вратата: Сад за шишиња со држач
 • Полици на вратата на ладилникот: 2 полици на вратата
 • Флексибилен сад за јајца (6×)
 • SpaceBox – голема фиока за замрзнување (38 л)
 • Простор за замрзнување: 3 фиоки
 • 2 стаклени полици
 • 1 класичен сад за лед
 • Потрошувачка на енергија kWh/24h: 0,80 kWh
 • Предвидена годишна потрошувачка на енергија: 293 kWh
 • Бучност: 39 dB(A)re1pW
 • Димензии (ШxВxД): 54 × 177,2 × 54,5 cm
 • Димензии на амбалажата (ШxВxД): 58,5 × 183,5 × 65 cm
 • Димензии на вградниот простор (ШхВхД) (мин-макс): 56-57 × 177,5-178× 56 cm
 • Нето тежина на апаратот: 61 kg
 • Бруто тежина на апаратот: 63 kg
 • Приклучна моќ: 115 W
 • Осигурувач: 10 A
Бренд

Ширина

55cm

Висина на фрижидер

од 120 до 180 cm