, ,

GORENJE NRM8181MX

Gorenje
Availability:

Нема на залиха


 • Нето капацитет: 394L(265L/129L)
 • Димензии:79.4×181.6×64.3 cm
 • Енергетска класа: A+
 • Ниво на бучава: 37dB

54.990 ден

Нема на залиха

 • Тип на апарат:Cross door refrigerator
 • Начин на поставување:Самостоен
 • Линија:Advanced линија
 • Енергетска класа:A+
 • Позиција на дел за замрзнување:Долу
 • Боја на апаратот:Сива
 • Боја на врата:Сива
 • Врата:Челик
 • Отвoрање на врата:Other
 • Основа:4 тркалца/2 прилагодливи ногарки
 • Број на ѕвездички:4
 • Климатска класа:Суптропска,Тропска,Субнормална,Нормална

Ефикасност

 • Вкупен нето капацитет:394 l
 • Вкупен бруто капацитет:467 l
 • Волумен на разладниот дел нето:265 l
 • Волумен на разладниот дел бруто:294 l
 • Волумен на замрзнувачкиот дел нето:129 l
 • Волумен на замрзнувачкиот дел бруто :173 l
 • Капацитет на замрзнување (24h):12 kg
 • Издржливост при прекин на електрична енергија:10 h
 • Проценета годишна потрошувачка на вода за четиричлено домаќинство:383 kWh

Управување

 • Дисплеј:ЛЕД дисплеј
 • Начин на управување:Електронско управување позади вратата
 • Регулација на температура:Да
 • Одмрзнување:Автоматски
 • Одмрзнување на змрзнувачот:Автоматски

Карактеристики

 • CrispZone голема фиока за зеленчук со регулација на влажноста:CrispZone со регулација на влажноста
 • Брзо длабоко замрзнување:Да
 • NoFrost:NoFrost Plus
 • Кружење на воздухот:MultiFlow ладење во ладилникот

Опрема во фрижидерскиот дел

 • Диспанзер за ладна вода:Не
 • Полици на вратата на ладилникот:2 полици на вратата
 • Осветлување на фрижидерот:ЛЕД осветлување
 • Автоматски ледомат:Twist ледомат
 • Сад за месо:1 pcs
 • Стаклена(и) полица(и):3 pcs
 • Сад за јајца:1
 • Зона со 0 степени
 • Convert FreshZone

Опрема во замрзнувачкиот дел

 • Полици на врата на замрзнувачот:2 pcs
 • Простор за замрзнување:6 фиоки
 • Осветлување на просторот за замрзнување:Без осветлување

Технички податоци

 • Бучност:37 dB(A)
 • Број на компресори:Инвертер мотор
 • Разладувачка течност:R600A
 • Тип на монтажа:Дозволено
 • Број на независни системи за ладење:1
 • Ширина:794 mm
 • Висина:1816 mm
 • Длабочина:643 mm
 • Бруто тежина на апаратот:93 kg
 • Нето тежина на апаратот:85 kg
 • Ширина на спакуван производ:855 mm
 • Висина на спакуван производ:1925 mm
 • Длабочина на спакуван производ:723 mm
 • Приклучна моќ:220-240 V
 • Фреквенција:50 Hz
 • Приклучна моќ:200 W

 

Бренд

Ширина

80cm

Висина на фрижидер

од 180cm до 199cm

Енергетска ефикасност

A+