-6%
, ,

GORENJE R615FEW5

Gorenje

  • Нето капацитет: 271 L
  • Димензии: 59,5×145×59,2cm
  • Енергетска класа: А+

17.890 ден 18.990 ден

Бренд

Ширина

60cm

Висина на фрижидер

од 120 до 180 cm

Енергетска ефикасност

A

Eнергетска класа: A+
Боја на апаратот: Бела
Боја на врата: Бела
Врата: Лакиран
Отвoрање на врата: Лево/десно отворање на врата
Број на врати: 1
Основа: 2 фиксни/2 прилагодливи ногарки
Број на ѕвездички: 4
Климатска класа: Суптропска, Субнормална, Нормална

Ефикасност

Вкупен нето капацитет: 271 l
Вкупен бруто капацитет: 273 l
Волумен на разладниот дел: нето 271 l
Волумен на разладниот дел: бруто 273 l
Проценета годишна потрошувачка на вода за четиричлено домаќинство : 131 kWh

Управување

Дисплеј:  Не
Начин на управување : Електронско управување
Одмрзнување: Автоматски

Карактеристики

Брзо ладење: Да
Интелигентен систем на помнење (AdaptTech ладење): Не
FrostLess: Помало собирање на мраз во замрзнувачот: Да
Штедлива програма (EcoMode): Да

Опрема во фрижидерскиот дел

Полица за шишиња на вратата
Сад за шишиња со држач
Фиока за зеленчук
1 фиока за зеленчук
Полици на вратата на ладилникот
3 полици на вратат
Осветлување на фрижидерот
Странично ЛЕД светло
Број на стаклени полици: 4 pcs
Стаклена(и) полица(и) 5 pcs
Сад за јајца 1/8

Технички податоци

Slot-in:Можност за поставување на апаратот во кујнски отвор широк
Ширина 60 cm
Бучност
38 dB(A)
Број на компресори
1 компресор
Разладувачка течност
R600A
Тип на монтажа
Дозволено
Број на независни системи за ладење
1
Ширина
595 mm
Висина
1450 mm
Длабочина
592 mm
Бруто тежина на апаратот
46 kg
Нето тежина на апаратот
44 kg
Ширина на спакуван производ
640 mm
Висина на спакуван производ
1510 mm
Длабочина на спакуван производ
775 mm
Приклучна моќ
220-240 V
Фреквенција
50 Hz
Приклучна моќ
35 W