-8%
, ,

Gorenje RF 6275 W

Gorenje

 • Енергетска класа: А
 • Вкупен бруто/нето капацитет: 259 / 258 l
 • Димензии (ШxВxД): 60 × 143,5 × 62,5 cm

18.490 ден 19.990 ден

 •  Kомбиниран фрижидер со горна комора
  • Бела боја
  • Бруто капацитет: 259 Литри
  • Фрижидерски дел 190 Литри
  • 1 компресор
  • 4 стаклени полици
  • Голем сад за зеленчук и овошје
  • Замрзнувачки дел 68 Литри
  • 1 мрежна полица
  • 1 сад за лед
  • Енергетска класа А
  • Бучност: 41 dB(A)
  • Димензии (Ш x В x Д): 1430 x 600 x 625 mm (143cm)
Бренд

Ширина

60cm

Висина на фрижидер

од 120 до 180 cm

Енергетска ефикасност

A+

Енергетска класа: A+
Димензии (ШxВxД): 55 × 143,4 × 54,2 cm
Врата: Емајлиран челик
Отвoрање на врата: Лево/десно отворање на врата
Ногарки: 2
Климатска класа: N, ST
1 компресор
Вкупен бруто/нето капацитет: 207 / 205 l
Волумен на разладниот дел: бруто/нето: 166 / 164 l
Волумен на замрзнувачкиот дел: бруто/нето: 41 / 41 l
Капацитет на замрзнување: 2 kg/24h
Издржливост при прекин на електрична енергија: 24 h
Механичко управување
ЛЕД осветлување
3 стаклени полици
Полица за шишиња на вратата: Сад за шишиња без држач
Полици на вратата на ладилникот: 2 полици на вратата
Фиока за зеленчук: 1 фиока за зеленчук
Флексибилен сад за јајца
Потрошувачка на енергија kWh/24h: 0,60 kWh
Бучност: 40 dB(A)re1pW
Димензии (ШxВxД): 55 × 143,4 × 54,2 cm
Димензии на амбалажата (ШxВxД): 58 × 148,5 × 56,7 cm
Нето тежина на апаратот: 39 kg
Бруто тежина на апаратот: 42,5 kg
Приклучна моќ: 74 W