, ,

GORENJE RVC216BK

Gorenje
Availability:

Нема на залиха


 • Роботска правосмукалка
 • 2 во  1 : Смукање и џогирањe:
 • Максимална моќност на моторот: 60 W
 • Mоќност на батерија: 3.400 mAh

21.990 ден

 • Роботска правосмукалка
 • 2 во  1 : Смукање и џогирањe
 • G∙SMARSmart
 • Вид на правосмукалка: За суво чистење
 • Вид на правосмукалка: Сад за прашина
 • Вид на батерија: Литиум-јон
 • Моќност на батерија: 3.400 mAh
 • Максимален подпритисок: 1,8 kPa
 • Капацитет на сад за прашина: 0,5 l
 • Број на келии во батеријата: 6
  Време на полнење: 6 h
 • Времетраење на батерија: 90 мин.
 • Висина на препрека: 1,2 cm
 • Начини на чистење: Автоматско
 • Парк позиција: Под
 • Безжична употреба
 • Отстранлива батерија
 • Погон: Мотор без четкици Brushless DC
 • Име на апликација: G∙SMART ROBOT
 • Виртуелна блокада: да
 • Контрола: Апликација
 • Индикатор за полна батерија: Сад
 • Мек старт на моторот
 • Индикатор за полна батерија
 • Полнење на батерија: На апаратот
 • Индикатор за батерија
 • Навигациски систем: Жироскоп, Камера, Мапирање
 • Број на странични четки: 1
 • Сет за чистење
 • Прибор за одржување
 • Сад за вода
 • Чист сад за вода: 180 ml
 • Број на микрофибер крпа: 1
 • Тркала: Гумирани
 • Број на тркала: 3
 • Број на додатоци: 1
 • Филтер: Филтер за мотор
 • Заштитно куќиште
 • Боја: Црна
 • Бучност: 72 dB(A)re1pW
 • Должина на четка: 202 mm
 • Шифра на филтер: 738.036
 • Напон: 21,6 V
 • Шифра на филтер за мотор: 738036
 • Димензии (ШxВxД): 30 × 10 × 30,5 cm
 • Димензии на амбалажата (ШxВxД): 41 × 16 × 37,5 cm
 • Нето тежина на апаратот: 3,4 kg
 • Бруто тежина на апаратот: 4,6 kg
 • Приклучна моќ: 60 W
Бренд

Моќност

60 W

Боја

Црна

тип на правосмукалка