-14%

GORENJE SIH2200BBC

Gorenje

 • Моќност на грејачот: 2.200 W
 • Постојана пареа: 30 g/min
 • Ударна пареа: 90 g/min
 • Димензии (ШxВxД): 13,3 × 14,5 × 32 cm

1.890 ден 2.190 ден

 • Моќност на грејачот: 2.200 W
 • Систем против создавање на бигор
 • Систем против прокапување
 • Функција самочистење
 • Вертикално пеглање за осетливи алишта
 • Можност за суво пеглање
 • Пеглање со сува пареа
 • Аналогно
 • Индикатор на температура
 • Постојана пареа: 30 g/min
 • Ударна пареа: 90 g/min
 • Функција прскање
 • Индикатор за ниско ниво на вода стандард
 • Сад за дозирање вода
 • Безбедно пеглање
 • Волумен на резервоарот за вода: 0,28 l
 • Должина на приклучен кабел: 2,5 m
 • Димензии (ШxВxД): 13,3 × 14,5 × 32 cm
 • Димензии на амбалажата (ШxВxД): 12,5 × 16,5 × 31,3 cm
 • Нето тежина на апаратот: 1,3 kg
 • Бруто тежина на апаратот: 1,5 kg
 • Приклучна моќ: 2.200 W
 • Осигурувач: 16 A
Категорија:
Бренд

Моќност

2200W