-8%
, , ,

GORENJE SVC252FMWT

Gorenje

 • Максимална моќност на моторот: 172 W
 • Моќ на всисување: 35 W
 • Пластичен сад
 • Димензии (ШxВxД): 25 × 122,5 × 18,7 cm

10.990 ден 11.990 ден

 • Максимална моќност на моторот: 172 W
 • Моќ на всисување: 35 W
 • Пластичен сад
 • Безжична употреба
 • Број на батерии: 7
 • Трајност на батеријата: 45 мин.
 • Број на додатоци: 3
 • Моторизирана папуча
 • Проток на воздух: 17 L/s
 • Волумен на садот за прашина: 0,5 l
 • Должина на телескопската цевка: 58 cm
 • Хепа филтер
 • Контролно светло за полнење на батерија
 • Време на полнење: 5 h
 • Индикатор за наполнета батерија
 • Отстранлива батерија
 • 3 во 1
 • Управувачка локација: Управување на рачката
 • Рачно
 • Додатоци: 3
 • LED Осветлување
 • Исправено
 • Број на тркала: 4
 • Гумирани тркалца
 • Четка
 • Додаток
 • Безжична правосмукалка
 • Боја: Бела
 • Бучност: 78 dB(A)re1pW
 • Номинална моќност: 25,2 V
 • Максимална моќност на моторот: 172 W
 • Димензии (ШxВxД): 25 × 122,5 × 18,7 cm
 • Димензии на амбалажата (ШxВxД): 37,5 × 67 × 14 cm
 • Нето тежина на апаратот: 2,6 kg
 • Бруто тежина на апаратот: 3,7 kg
 • Приклучна моќ: 150 W
Моќност

175 w

Бренд

Боја

Бела