-16%
, ,

GORENJE WNHPI62SCS

Gorenje

 • Енергетска класа: A
 • Капацитет за перење: 6kg
 • Број на вртежи: 1.200 rpm
 • Број на програми 15
 • Инвертер PowerDrive мотор

15.990 ден 18.990 ден

 • Ефект на цедење:B
 • Ниво на бучност при перење dB(A):58
 • Ниво на бучност при центрифугирање dB(A):76
 • Боја:Бела

Ефикасност

 • Капацитет за перење:6 kg
 • Волумен на барабанот:43 l
 • Број на вртежи на центрифугата:1200 rpm
 • Drum type:SnowFlake drum
 • Инвертер PowerDrive мотор
 • Време на програмата на 60°C:233 min
 • Потрошувачка на електрична енергија по циклус:0.63 kWh
 • Проценета годишна потрошувачка на вода за четиричлено домаќинство:153 kWh

Управување

 • Одложен почеток на перење (24 часа)
 • DelayEnd
 • Копче за почеток:Старт/Пау
 • Основни програми:
 • Памук
 • Програма за спортска облека
 • Синтетика
 • Волна
 • Микс
 • Брзо перење
 • Специјални програми
 • Детска облека
 • Eco 40-60 °C
 • Совршено црно (PerfectBlack)
 • Еко 20°C
 • Програма за производи полнети со пердуви (DownWear)
 • Програма против алергии (AllergyCare)
 • Дополнителни програми за перење:
 • Цедење
 • Стерилизирање на барабанот
 • Rinse/spin

Функции

 • Дополнителни функции:
 • Предперење
 • Одложен почеток
 • Исклучување на центрифугата
 • Функција пареа

Карактеристики

 • SteamTech:Да, грејач во када
 • Сензори:Сензор за ниво на вода
 • Ладно перење:15°C
 • Сад за дозирање:3 прегради во просторот за дозирање детергент

Сигурност

 • Заштита од прелевање
 • Заклучување – заштита за деца (CDP)

Технички податоци

 • Ширина:595 mm
 • Висина:845 mm
 • Длабочина:450 mm
 • Ширина на спакуван производ:650 mm
 • Висина на спакуван производ:880 mm
 • Длабочина на спакуван производ:495 mm
 • Бруто тежина на апаратот:58.4 kg
 • Нето тежина на апаратот:57 kg
 • Приклучна моќ:220-240 V
 • Приклучна моќ:1700 W
Бренд

Брзина на центрифуга

1200

Капацитет(kg)

6kg

Инвертер мотор

Да

Енергетска ефикасност

A